Ashwagandha i kapslar är bra för dig

Ashwagandha i kapslar är något du ska överväga att äta som ett kosttillskott. Det om du känner att du behöver sova bättre. Ashwagandha kallas även för indisk ginseng och på latin heter det Withania somnifera. Detta är en ört som är adaptogen, att den anpassar sig. Den har en mängd bra egenskaper som är bra för dig. Den som känner oro och stress kan känna sig bättre genom att äta ashwagandha kapslar. Med dessa kapslar känner du ett lugn och de kan ge dig en bättre sömn. Örtens rogivande egenskaper är det den är mest känd för. I Mellanöstern och Afrika använder man sig av denna ört, naturligt och genom tiderna har den fungerat som en traditionell medicin. I Indien är det mycket vanligt att man använder sig av den. Namnet som örten har, ashwagandha, är sanskrit. Det betyder ungefär ”styrka som en häst”.

Ashwagandha finns i kapslar och i pulverform

Örten i sig är användbar på flera sätt och man tar tillvara flera delar av den. Bland annat bladen, frukterna samt rötterna. Det är i rötterna de bästa egenskaperna finns. Man kan äta ashwagandha i kapslar eller så kan man välja att inta den i pulverform. Båda formerna har samma bra egenskaper. Dock är det lättare att använda sig av kapslar med ashwagandha. Du slipper få smak av örten så som du kan känna om du tar det i pulverform.

Skulle du vilja testa dessa kapslar, med indisk ginseng, eller Withania somnifera, så finns det att köpa hos Mr Herb. En kapsel, två gånger om dagen är att rekommendera. Det för att få del av de bra egenskaperna som den besitter. Med dessa kapslar får du din stress och oro lindrad, samt att du får mer energi till att göra saker. Du får även bättre sömn!